كتابة النص: الأستاذ الدكتور يوسف أبو العدوس - جامعة جرش قراءة النص: الدكتور أحمد أبو دلو - جامعة اليرموك مونتاج وإخراج : الدكتور محمد أبوشقير، حمزة الناطور، علي ميّاس تصوير : الأستاذ أحمد الصمادي الإشراف العام: الأستاذ الدكتور يوسف أبو العدوس
فيديو بمناسبة الإسراء والمعراج - إحتفال كلية الشريعة بجامعة جرش 2019 - 1440
فيديو بمناسبة ذكرى المولد النبوي الشريف- مونتاج وإخراج الدكتور محمد أبوشقير- كلية تكنولوجيا المعلومات
التميز في مجالات التعليم والبحث العلمي، وخدمة المجتمع، والارتقاء لمصاف الجامعات المرموقة محليا واقليميا وعالميا.
المساهمة في بناء مجتمع المعرفة وتطوره من خلال إيجاد بيئة جامعية، وشراكة مجتمعية محفزة للابداع، وحرية الفكر والتعبير، ومواكبة التطورات التقنية في مجال التعليم، ومن ثم رفد المجتمع بما يحتاجه من موارد بشرية مؤهلة وملائمة لاحتياجات سوق العمل.
تلتزم الجامعة بترسيخ القيم الجوهرية التالية: الإلتزام الإجتماعي والأخلاقي، الإنتماء،العدالة والمساواة، الإبداع، الجودة والتميّز، الشفافية والمحاسبة، الحرية المنظبطة والمستقبلية.
1. Providing cadres to work in resolving problems facing increasing production with the achievement of quality and safety in the food industry and dairy production, as well as up-to-date scientific developments with local and international market requirements.
p>2. Preparation of qualified human resources on both a scientific and practical level, majoring in nutrition or food science to work in different areas in the nutritional, food production and health sectors, as well as community service.
3. Contributing to the development of the education system in the field of food and nutrition and to provide consultation and training courses to serve the community in these areas.
4. Participate in local, regional and international research conferences which deal with the issues of science and technology relating to food and dairy.
5. Contribute to the scientific study of specialty food in conforming to developments in the food production sector and the development of market food products.
6. The development of decision-making skills, team work and communication with food and nutrition professionals in various institutions.
Actively participate in securing agricultural needs, food production and environment protection and preparing students to become future leaders in agriculture and society in general through excellence in services provided, modernization and continual improvement.
Provide quality education, research and services to promote production in agricultural and food sectors through improved practices and sustained management of natural resources in an atmosphere that promotes students' personalities, innovation and excellence.
The college starts bases all its projects on the following values and principles: - Mutual trust between the college and all concerned parties inside and outside the university. - Citizenship and loyalty. - Creativity and Innovation. - Continuous education.
All Rights Reseved © 2023 - Developed by: Prof. Mohammed M. Abu Shquier Editor: Ali Mayyas